Lady Gaga a făcut spectacol pe scena Premiilor Grammy 2019 și a ținut un discurs emoționant despre sănătatea emoțională

0

Dacă încă te întrebai de ce a câștigat Lady Gaga trei premii Grammy noaptea trecută, ei bine, ar trebui să urmărești spectacolul pe care l-a făcut pe scenă.

Lady Gaga a cântat în stilul caracteristic melodia „Shallow”, din „A Star Is Born”, filmul în care joacă alături de Bradley Cooper. Ea a purtat un costum strălucitor, cizme asortate și s-a asigurat că până și microfonul se va potrivi cu ținuta aleasă.

Aceasta a cântat pe scenă alături de colaboratorul, producătorul și compozitorul Mark Ronson, cel care a scris o parte din melodiile filmului „A Star Is Born” și a ajutat-o pe Lady Gaga să lanseze albumul „Joanne” în 2016. „Shallow”, duetul emoțional care ne-a cucerit pe toți, a fost cântat însă fără Bradley Cooper, deoarece acesta se afla în Londra pentru Premiile BAFTA 2019.

Lady Gaga a fost de mai multe ori pe scenă noaptea trecută, ea urcând alături de Michelle Obama, Jada Pinkett Smith și Jennifer Lopez. Artista a vorbit despre muzica sa și despre provocările întâlnite: „Au spus că eram ‘ciudată’, că look-ul meu, alegerile mele, muzica mea nu vor funcționa. Dar muzica mi-a spus să nu îi ascult. Muzica mi-a luat urechile, mâinile și sufletul și m-a dus la voi toți și la micii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.