La ce scenă a asistat Daniel Buzdugan într-o cafenea din Viena. „La București, imaginea e totul”

0

Omul de radio Daniel Buzdugan a fost plăcut impresionat de faptul că un om îmbrăcat modest a fost tratat cu foarte mult respect într-o cafenea din Viena. Daniel Buzdugan a făcut o comparație cu ce s-ar fi întâmplat cu acel client dacă intra astfel îmbrăcat într-un local din București.

„Guten morgen, de la o cafenea vieneză! În cafeneaua asta a intrat un tip îmbrăcat ponosit, zdrențăros, dar foarte curat! Ăla era stilul lui vestimentar. A cerut o cafea și un apfelstrudel și a citit câteva ziare. Chelnerii l-au tratat impecabil!

Nu i-am văzut să stea ciorchine într-un colț și să bârfească…. Nu te simți analizat, scanat, etichetat, ca la noi când intri undeva. La București imaginea e totul.

Aici poți să ai pantalonii rupți în genunchi și totuși să fii tratat cu respect doar pentru că ești adeptul unei atitudini bune. Eu aș numi asta grade diferite de civilizație”, a povestit Daniel Buzdugan în mediul online.

Citește și: Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie’ la Fonduri Europene

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.