Kim Kardashian, mega petrecere de ziua fiicei ei. La un an i-a făcut toate poftele

0

Luna aceasta, în data de 15 ianuarie, fiica mediatizatului cuplu Kim Kardashian-Kanye West a împlinit un an. Cu această ocazie, Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a organizat o super petrecere pentru micuță.

Petrecerea a avut ca tematică Alice în Țara Minunilor. Pe contul său de Instagram, vedeta americană a dat publicității mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc în familia sa.

Micuța Chicago a avut parte de tot ce și-ar putea dori un copil de ziua lui de naștere. A fost în centrul atenției și a fost răsfățată de toată lumea.

„Fetița mea, Chicago, a împlinit un an luna aceasta și a avut parte de o petrecere tematică Alice „One”derland”, a explicat Km Kardashian în mediul online.

Totul a fost organizat ca la carte, cu atenție la fiecare detaliu, evenimentul având loc la reședința lui Kim Kardashian din Hidden Hills, California.

Kim Kardashian este căsătorită cu Kanye West din luna mai a anului 2014. Primul lor copil, North, a venit pe lume în anul 2013. Al doilea copil, Saint, a venit pe lume în 2015, în timp cel de-al treilea copil al cuplului, Chicago, s-a născut în luna ianuarie a anului trecut.  Kim Kardashian și Kanye West vor deveni din nou părinți în luna mai a acestui an. Cei doi au apelat la o mamă surogat pentru aducerea pe lume a celui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.