Kate Hudson răspunde zonurilor conform cărora și-ar crește fiica fără să țină cont de gen

0

„Dragii mei prieteni, fani și toți cei care citesc asta, recent, cineva m-a întrebat dacă creșterea unei fete este diferită de creșterea de băieți. Răspunusl meu a fost simplu – nu chiar. Aceste speculații conform cărora mi-aș crește fiica neținând cont de gen sunt stupide și lipsite de sens’, a scris Kate Hudson pe Instagram la începutul acestei săptămâni.

„Am crescut și voi continua să-mi cresc copiii, atât pe fiii mei, cât și pe fiica mea, astfel încât să fie exact ceea ce vor ei. Eu spunând „abordare neținând cont de gen’ a fost un mod de a redirecționa conversația într-o zonă care poate exista în afara stereotipului feminin. Nu toate fetele își doresc să fie prințese, unele vor să fie regi, iar asta este perfect în regulă din partea mea’, a continuat Kate mesajul.

Zvonurile potrivit cărora Kate și-ar crește fiica neținând cont de gen au apărut recent, după ce actrița a acordat un interviu pentru AOL. La întrebarea „Faptul că ai o fată te îndeamnă să faci ceva diferit sau să-ți schimbi abordarea?’, Kate a răspuns „Nu îmi schimbă abordarea, dar există o diferență. Cred că îți crești copiii individual – ca o abordare îndiferent de gen.’

Kate Hudson, în vârstă de 39 de ani, și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.