Karl Lagerfeld va fi incinerat fără o ceremonie religioasă

0

Se pare că designerul Karl Lagerfeld va fi incinerat fără o ceremonie religioasă. Declarația a fost făcută către France Presse de un oficial Chanel, care a spus că dorințele designerului vor fi respectate. Karl Lagerfeld s-a stins din viață pe 19 februarie la Paris, la vârsta de 85 de ani.

Vestea că designerul Chanel Karl Lagerfeld va fi incinerat era deja așteptată – acesta declara într-un interviu acordat cu aproape un an în urmă că își dorește acest lucru, și că ar prefera ca cenușa lui să fie împrăștiată împreună cu cea a mamei sale, una dintre persoanele care i-au influențat enorm viața. De asemenea, designerul și-a exprima la acea vreme și dorința ca cenușa celebrei sale pisici, Choupette, să fie inclusă în simpla ceremonie, dacă s-ar fi întâmplat ca aceasta să se stingă înaintea lui. Acest lucru nu s-a întâmplat.

Karl Lagerfeld va fi incinerat: care este motivul?

Decizia designerului ar fi fost inspirată, se pare, de modul în care s-a desfășurat, în 2017, înmormântarea cântărețului francez Johnny Hallyday. Ceremonia dedicată acestuia a avut loc la La Madeleine și a fost un eveniment mediatic la care au participat inclusiv președinți ai Franței. Mulțimile atrase de înmormântare l-au nemulțumit pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.