Julia Louis-Dreyfus a vorbit despre propria sa bătălie împotriva cancerului la sân

0

Julia Louis-Dreyfus a anunțat printr-un mesaj pe Twitter anul trecut că este una dintre femeile care se luptă cu această boală. „Una din opt femei are cancer la sân. Astăzi, eu sunt aceea. Veștile bune sunt că am lângă mine un grup minunat de familie și prieteni care mă sprijină, și o asigurare fantastică. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, așa că să luptăm cu fiecare cancer și să transformăm îngrijirea medicală universală în realitate”.

Anunțul diagnosticului Juliei a venit la câteva zile după ce a participat la Premiile Emmy din 2017, unde a câștigat un trofeu pentru Outstanding Lead Actress in a Comedy Series, pentru rolul interpretat în „Veep”.

Câteva luni mai târziu, a fost anunțat că „Veep” întârzie producția având în vedere starea de sănătate a Juliei. Actrița a avut grijă să-și informeze frecvent fanii cu privire la stare ei de sănătate. „Erau persoane cu obiective lungi care încercau să mă fotografieze bolnavă și cred că am dezvăluit deja destul de mult având în vedere prezența mea în social media„, le-a spus Julia recent celor de la The New Yorker.

Întrebată de The New Yorker dacă a fost un moment în care a cedat fricii în timpul luptei sale, Julia a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.