Jennifer Lopez ne arată rochia de mireasă pe care, probabil, o va purta la nuntă

0

Se pare că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au început să-și pună la punct planurile de nuntă. J. Lo și A. Rod s-au logodit la începutul lunii martie, într-un cadru feeric, iar seara trecută, artista a postat o fotografie alături de dansatorii ei și o rochie de mireasă. Tot mai mulți fani cred că rochia este cea pe care Jennifer o va purta în ziua nunții, însă nu exclud posibilitatea de a fi ținuta pentru Met Gala, care se va desfășura în această seară.

Jennifer și Alex sunt împreună de doi ani, însă artista a admis că și-a dorit să fie cerută în căsătorie după primul an de relație: „Să mă căsătoresc din nou? Sunt foarte sceptică după toate lucrurile prin care am trecut. Probabil că după un an de relație am realizat asta. M-am gândit mult dacă să fac pasul. Îl iubesc, îl plac. Totul a fost perfect, mult prea perfect și mult prea repede.”

Jennifer a mai vorbit și despre ce o determină să considere că Alex este perfect pentru ea: „Este extraordinar să ai cel mai bun prieten și un partener cu care poți construi lucruri și simt că eu și Alex așa suntem. Ne…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.