Jennifer Aniston își descrie căsniciile ca fiind „foarte reușite”

0

Jennifer Aniston nu crede că divorțul înseamnă eșec. „Căsniciile mele au fost foarte reușite, după părerea mea„, le-a spus Jennifer celor de la ELLE USA. „Iar atunci când au ajuns la sfârșit, a fost o decizie pe care am luat-o pentru că amândoi am ales să fim fericiți, iar câteodată fericirea nu mai există în acel angajament„.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți în perioada 2000-2005, după care au divorțat în urma aventurii lui Brad cu Angelina Jolie. Un deceniu mai târziu, star-ul din „Friends” s-a căsătorit cu Justin Theroux, alături de care a avut o relație de mai mulți ani, dar care a sfârșit printr-un divorț la doar doi ani după căsătorie, în 2017.

Bineînțeles, au fost și momente mai puțin plăcute, dar în final, avem doar o viață și nu voi rămâne într-o situație din frică. Frica de a rămâne singură. Frica de a nu fi capabilă să supraviețuiesc. A sta într-o căsnicie bazată pe frică este ca și cum i-ai face propriei tale vieți un deserviciu„, a continuat Jennifer.

Actrița în vârstă de 49 de ani a adăugat că focusarea pe starea ei maritală distrage atenția oamenilor de la cariera sa. „Diminuați tot ceea ce am reușit cu succes și faptul că am construit și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.