Iulia Vântur a sărbătorit Centenarul Marii Uniri în India. „Imnul României m-a emoționat puternic”

0

 

Deși este stabilită de câțiva ani în India, Iulia Vântur nu uită de meleagurile natale. Vedeta a participat la un eveniment prin care s-a celebrat Centenarul Marii Uniri. Evenimentul a avut loc în India, iar fosta prezentatoare de televiziune a fost extrem de emoționată.

„Îmi amintesc că obișnuiam să cântăm în cor, în fiecare dimineață, „Deșteaptă-te române”, la școală. Anul acesta însă Imnul României m-a emoționat puternic. Mi-a atins sufletul și am avut acel sentiment de mândrie… tocmai în India.

Am avut un schimb de priviri cu prietenă mea româncă @danieladhawan și am înțeles că emoția era în sufletul tuturor celor prezenți acolo. M-am bucurat să iau parte la celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire, în Delhi, la evenimentul organizat de Ambasada României în India.

Mulțumesc Domnului Ambasador Radu Dobre și întregii echipe diplomatice din India pentru invitație, m-am simțit minunat ?? #ziuanationala #nationalday #1decembrie?? #românia #india #delhi #celebration #proud #memories #love”, le-a mărturisit Iulia Vântur fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Iulia Vântur are 38 de ani. A fost prezentatoare de știri și a moderat show-uri de succes precum Dansez pentru tine și Ferma Vedetelor, de la Pro TV. De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.