Interviu cu Bogdan Ioan, câștigătorul de la Vocea României 2018

0

 

Ai obținut trofeul de la „Vocea României” 2018. Te așteptai că o să fii marele câștigător?

Cand m-am înscris, dacă îmi spunea cineva că se va întoarce măcar un scaun, aș fi fost foarte mulțumit. Nu mă așteptam la parcursul acesta, mai ales să și câștig. Le mulțumesc celor care au fost alături de mine și care m-au votat!

Cum ți-a venit ideea să te înscrii la acest concurs?

De patru ani am avut tentativa de a participa, dar pentru că eram student, nu aveam timpul necesar pentru a face acest lucru și cred că mă simțeam și nepregătit. Anul acesta am terminat facultatea și am simțit că este momentul sa fac acest pas.

Bogdan Ioan: „Le mulțumesc oamenilor din toate colțurile lumii pentru că au apreciat momentul meu”

Bogdan Ioan, Vocea Romaniei

Momentul tău de la audiții a devenit cel mai vizionat din istoria emisiunii de la PRO TV și a ajuns pe locul patru în topul celor mai bune prestaţii ale formatului The Voice Global. Ai fost pregătit pentru asta?

Este incredibil! Nu, nu ma așteptam. Le mulțumesc oamenilor din toate colțurile lumii pentru că au apreciat momentul meu. Pe de-o parte simt că anii de muncă și pasiunea pentru Michael Jackson nu au fost în zadar. Mi s-a confirmat faptul că dacă faci ceva cu pasiune, muncești și nu renunți, ceva bun se va întampla la un moment dat.

Ce reacție au avut apropiații…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.