Întâlnire de gradul zero la matinalul de la Antena 1. Dani Oțil, față în față cu Mihaela Rădulescu

0

 
Întâlnirea dintre cei doi foști iubiți a avut loc cu ocaziei ediției speciale a emisiunii cu ocazia aniversării a 25 de ani de existență a postului de televiziune Antena 1. Ziua aniversară a început dis-de-dimineață la Antena 1 cu cei mai iubiți matinali, familia „Neatza cu Răzvan și Dani”, care au fãcut spectacol la înãlţime cu ocazia a 25 de ani de existență a postului de televiziune.

Invitați de colecție și-au unit forțele pentru a aduce în casele oamenilor spiritul aniversar, iar Raluka și Ana Baniciu au fost primele care au deschis spectacolul matinal, cu multă energie și voie bună. Pentru a marca momentul deosebit, Dan Capatos a venit în formulă completă cu colegii săi de la XNS, iar alături de frumoasele știriste de la Observator, Iuliana Pepene și Viviana Sposub, s-au întrecut în jocuri haioase și au rememorat cele mai frumoase momente de când lucrează în televiziune. Ca de obicei, Vlăduț a ȚîndulcitȚ cu delicii culinare, iar Pepe, îndrăgitul cântăreț, a oferit un cadou special la aniversarea de un sfert de secol, cântând în premieră o piesă ce urmează a fi lansată săptămâna viitoare.

Dimineața a continuat cu materiale speciale, legate de istoria Antenei 1 și de istoria ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, iar matinalii au vizionat cele mai frumoase…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.