Gabriel Dorobanțu petrece ca un om normal de ziua lui. ” Ar fi bine să fie ca-n basme”

0

Gabriel Dorobanțu a început petrecerea de ziua sa odată cu Revelionul, chiar dacă este născut pe 3 ianuarie. Artistul spune că o zi este sufficient ca să înțeleagă ce înseamnă propria sa aniversare.

„Ar fi bine să fie ca-n basme. Dar ele aparțin copilăriei. Eu sunt un om matur, iar o zi e suficient ca să înțeleg ce înseamnă trecerea de la un an către celălalt, spre mai bine și cu folos”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Dorobanțu a dat totodată de înțeles că nu face parte din categoria artiștilor generației sale, uitați de organizatori, care abia dacă mai au un spectacol pe lună. Din contra!

„E bine că ne putem alege când și unde să cântăm. Eu am făcut acest lucru de multă vreme și-l fac și acum. Am să cânt de Revelion, pentru că sunt invitat. Oamenii își doresc să asculte cântecele mele și le mulțumesc că mă invită și acum”, a adăugat acesta.

Artistul nu a ascuns faptul că șlagărele „Mai vino iar în gara noastră mică” este cerut și acum la diverse evenimente, spre marea sa surprindere.

Ce-și dorește în noul an

Fericit totodată că s-a mutat la țară, Gabriel Dorobanțu ne-a vorbit și despre ceea ce-și dorește în anul 2019:

„Îmi doresc să fiu sănătos, să-mi păstrez optimismul și să cred în oameni. E important să-i ai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.