Florin Salam cântă la New York, unde i-au fost confiscați 100.000 de dolari

0

Ca majoritatea maneliștilor, Florin Salam a făcut avere din bani nefiscalizați. A vrut să ducă practica și peste Ocean, însă figura n-a ținut. După Sărbătorile de iarnă de la sfârșitul anului 2016, când a cântat de 100.000 de dolari pentru românii de acolo amatori de manele, cântărețul dădea să se urce, în ianuarie 2017, în avionul care urma să-l aducă acasă cu buzunarele doldora, dar a fost ușurat de „povară”. În urma unui pont, autoritățile americane l-au acostat pe Salam în aeroport și i-au confiscat toți banii, pentru că nu i-a putut justifica.

Florin Salam  cântă iar în locul unde i-au fost confiscați 100.000 de dolari

La vremea respectivă și la alte luni bune după, manelistul a jurat că e nevinovat și că nu se mai întoarce niciodată în SUA. Acest niciodată a ținut până zilele trecute.

Atras de mirajul unor noi câștiguri ușoare și de posibilitatea ca, de data asta, autoritățile să nu ia urma mirosului banilor din buzunarele sale, Salam a plecat din nou peste Ocean, pentru o serie de cântări, și va sta acolo până prin ianuarie.

Salam nu a uitat doar promisiunea făcută acum aproape doi ani, ci și una proaspătă! După bătaia încasată la o petrecere organizată într-un club din Milano, acum nici două luni, manelistul spunea că se lasă de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.