Florin Răducioiu, dezvăluiri despre divorțul de Astrid. „Reproșuri sunt, dar… e clar că și eu am reproșuri față de ea”

0

Florin Răducioiu s-a separat de soția sa, Astrid, anul trecut, însă nu au existat prea multe declarații despre divorț. Cei doi au format o familie timp de 23 de ani. Au împreună dpoi copii.

Acum, fostul fotbalist a vorbit despre divorțul de Astrid în cadrul uniui interviu difuzat de emisiunea Acces Direct, de la postul de televiziune Antena 1.

„După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să ȚsalvămȚ mariajul nostru, căsătoria. Din motive de muncă (n.r. a stat în România). Probabil n-am încercat să salvăm, să zic așa, acest mariaj.

Lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația. Am încercat să redresăm totul, dar lucrurile erau foarte complicate. Reproșuri sunt, dar… e clar că și eu am reproșuri față de ea. Probabil că și faptul că ne-am îndepărtat a fost un motiv în plus”, a declarat Florin Răducioiu.

Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.