Fetița Andreei Bălan, reacție fabuloasă la împodobirea bradului de Crăciun. Te topește cu gingășia ei

0

 

Cântăreața Andrea Bălan are o minune de fetiță, Ella, care cucerește pe toată lumea cu farmecul ei. Artista a împodobit cu Ella bradul de Crăciun. Micuța a fost în culmea fericirii. Așa a surprins-o vedeta pe fiica ei și a actorului George Burcea.

„Fericirea Ellei la împodobirea primului ei brăduț este molipsitoare!”, a notat Andreea Bălan lângă imaginile cu fiica ei, pe care le-a făcut publice pe o rețea de socializare.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului trecut. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. Andreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a anului viitor.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.