Festival la Maria Dragomiroiu acasă! Bebe Mihu aniversat

0

Impresarului i-au fost alături la spumosa petrecere familia, prietenii și o parte însemnată a celor de imaginea cărora se ocupă. S-au adunat, la Mihu acasă, Alina și Romeo Negoiasa (Alesis), Angela Rusu, Andreea Bănică, Romică Țociu și Cornel Palade, Adrian Enache, Iuliana Marciuc, Aurel Moga, Nicu Paleru ori Vali Vijelie.

Invitații au uitat de diete și de siluetă, căci bunătățile au fost aduse special de la o fermă bio și pregătite sub supravegherea doamnei cântecului popular, Maria Dragomiroiu.

Profesionist căruia îi sunt recunoscătoare generații de artiști, Bebe Mihu și-a câștigat o simpatie admirabilă în branșa artistică încă din perioada comunistă.

Asta și pentru că a lucrat cu generația de aur a scenei românești, muzicală ori de teatru.

Muzicant, fost director de centru cultural local, dar mai ales organizator de evenimente, impresar și manager de turneu, Bebe Mihu are un palmares profesional greu de egalat. De la începutul anilor 80 și până în prezent a dus la bun sfârșit circa 3.000 de evenimente.

Pentru familia artistei și a impresarului acesta este cel mai important prilej de a se distra împreună. În ultimele zile ale fiecărui an, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, care formează unul dintre cele mai trainice și invidiate cupluri din grădina muzicii,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.