EXCLUSIV! Ani Crețu, despre încercările vieții: „Ne rugăm să nu ne fie mai rău” | Româneşti, Vedete

0

Ani Crețu se luptă zilnic pentru sănătatea micuțului său, Adan, în vârstă de 5 ani. Băiețelul actriței se confruntă cu niște probleme destul de periculoase, care, la cea mai mică neatenție, îi pot pune în pericol viața. Este vorba de o serie de alergii alimentare, dar și despre intoleranță la histamină.

Unica: Care sunt, mai exact, problemele de sănătate cu care se confruntă micuțul Adan și cum reușești să le faci față?

Ani Crețu: Adan a avut mai multe alergii, inclusiv la orez, alergie pe care în prezent nu o mai are. În schimb, are la lactate și la toate componentele laptelui. Dar cea mai gravă problemă rămâne intoleranța la histamină. Aceasta intoleranță are categorii precum: deficit DAO, intoleranța medie la histamină și intoleranța severă. Eee, cum era să nu o aibă el fix pe ultima? Aș mai fi fost eu așa informată? La această problemă e necesar să elimini anumite alimente bogate în histamină, iar pe altele să le consumi ocazional, însă regimul și anumite suplimente ce înlocuiesc enzima DAO sunt obligatorii.

Ce a declanșat intoleranța la histamină?

Sunt multe cauze ce pot declanșa această intoleranță. O poate păți oricine indiferent de vârstă. Medicația, fungii, paraziții, distrugerea florei microbiene din intestin, acestea sunt doar câteva dintre cauze. Există…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.