„Eu o să vorbesc acum, dar să nu te grăbești să mă taxezi”

0

 

Eva și Alexa au fost cele două concurente din echipa Irinei Rimes care au intrat în proba galelor live la Vocea României, la Pro TV.

După prestația Alexei, Tudor Chirilă i-a spus Irinei Rimes:

„Irina eu să o vorbesc acum, dar să nu te grăbești să mă taxezi. Am sentimente amestecate. O felicit pe Irina care face un efort să arate alte fețe ale muzicii”.

„Te-a provocat foarte mult. Mi-a plăcut mult ce ai făcut tu. Piesa asta nu te-a ajutat pe tine foarte mult. Tu ai o voce excelentă și meriți să mergi mai departe în concurs”, i-a spus juratul Alexei, concurenta Irinei Rimes.


„A fost o piesă nu ușoară. Mă așteptam la aceste comentarii. Publicul de la Vocea României e destul de deștept să accepte această variantă a piesei”, a comentat irina Rimes.


În urma voturilor telespectatorilor, a fost aleasă concurenta din echipa Irinei Rimes care s-a calificat în semifinala din 7 decembrie. Aceasta este Alexa, care a obținut 87% din voturi.

Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.