Ernest, o nouă emisiune la Kanal D. Când va începe

0

 

Pentru fiecare adevăr pe care cineva încearcă să-l ascundă, va fi o echipă de anchetă pregătită să-l dezvăluie. Aceasta este premisă pentru noul program ce prezintă o serie de dramatizări realiste care vor aduce în atenția publicului lupte interne, încercări financiare, relații încurcate  -situații pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta. După ce a fost considerat un adevărat detectiv, Ernest va fi atât naratorul, cât și mediatorul conflictelor din fiecare episod.

Povești de viață halucinante, cu mize uriașe, investigații amănunțite și descoperiri tulburătoare întregesc tabloul adevărului pe care Ernest, împreună cu echipa „In căutarea adevarului” încearcă să îl scoată la iveală.

„Încercăm să le oferim telespectatorilor noștri povești ale unor oameni aflați în situații-limită, situații disperate în care cei ca noi au fost înșelați de semenii lor, de apropiați sau, mai grav, chiar de familie. Ne dorim ca această emisiune, „În căutarea adevărului”, să fie pe placul românilor, mai ales că românii au demonstrat, nu de puține ori, că au stofă de justițiari. „În căutarea adevărului” ne va demonstra că, deși greșeala, minciuna, înșelăciunea sunt la îndemână oricăruia dintre noi, mulți reușim să rămânem drepți în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.