Emily Ratajkowski a renunțat la machiaj. Cum arată actrița naturală

0

Dacă în urmă cu cinci ani numele lui Emily nu era deloc cunoscut, frumoasa brunetă a reușit să semneze contracte cu branduri renumite de lenjerie intimă și să obțină roluri importante în filme de succes.

Ratajkowski, în vârstă de 27 de ani, s-a făcut remarcată după ce a apărut topless în videoclipul piesei „Blurred Lines” a lui Robin Thicke și Pharell Williams.

Când am văzut videoclipul am rămas șocată. M-am gândit că eram aproape goală. În același timp, nu cred că nuditatea este ceva de care trebuiie să ne speriem sau să se rușinăm”, a declarat frumoasa brunetă în urmă cu câțiva ani.

De atunci, ea a apărut în filme precum „Gone Girl”, „We Are Your Friends”, „Entourage”, „I Feel Pretty”, „Cruise” și „Welcome Home”.

În același timp, ea a semnat contracte de imagine cu companii importante.

Deși silueta ei perfectă i-a adus multe beneficii pe plan profesional, ea susține că i-a adus și multe neplăceri.

Mi se întâmplă des ca oamenii să spună că sunt prea sexy. Sunt unii care nici măcar nu vor să lucreze cu mine pentru că am bustul prea mare. Ce e în neregulă cu sânii? Sunt o trăsătură feminină superbă, care merită sărbătorită”, a declarat Emily pentru Harper`s Bazaar Australia.

De curând, bruneta a postat pe rețelele de socilizare o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.