Ellie White și-a aniversat băiatul. Ce cadou a primit Mihăiță de la părinți

0

Mihăiță a fost sărbătorit în cadrul unei petreceri cu tematică Star Wars, la care au luat parte 15 copii, parteneri de joacă din vecini sau prieteni de la grădiniță.

Mihăiță s-a uitat până acum la multe filme din seria Star Wars, cu toate că nu înțelege încă prea mare lucru din ceea ce se întâmplă. În schimb, este fascinat de roboți. Tortul a fost ornat cu o figurină Darth Vader şi a primit din partea invitaților un joc Lego Star Wars, un robot Darth Vader în miniatură, un joc PlayStation, puzzle-uri și mai multe jocuri de strategie’, declară Ellie White.

Cireaşa de pe tort şi bucuria cea mai mare a fost însă excursia la Disneyland Paris, acolo unde toată familia va ajunge în primăvara viitoare. Plănuiam de mult timp să ajungem la Disneyland alături de cei mici. Maria este fascinată de Mickey și Minnie, iar Mihăiță va trai cu siguranță senzații de neuitat în trenulețe. I-am făcut cadou această excursie, iar bucuria lui a fost de neprețuit’, adaugă Ellie White. Ellie White are la activ o cariera muzicală de 15 ani, fiind, înainte de a-şi lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project.

Citește și

În interiorul celui mai modern laborator mobil din România: Caravana de 430.000 de euro care vrea să eradicheze tuberculoza

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.