Ellen DeGeneres a surprins-o pe Portia de Rossi cu un cadou aniversar special, dar nu a luat în considerare un mic detaliu important

0

Ellen DeGeneres a vrut să o surprindă pe soția ei, Portia De Rossi, cu ocazia împlinirii a 15 ani de la prima lor întâlnire. Deși ideea cadoului aniversar a fost una specială, a existat o mică problemă care l-a împiedicat să fie spectaculos. „Portia și cu mine ne-am început relația în urmă cu 15 ani. Am angajat un avion pentru a zbura în jurul casei cu un banner pe care scrie 15 alături de o inimă. Ar fi trebuit să specific dimensiunea”, a scris Ellen pe contul personal de Instagram, alături de video-ul care arată avionul în zbor, în urma căruia flutură bannerul.

Ellen și Portia s-au căsătorit în luna august a anului 2008, la casa lor din Los Angeles. Portia a purtat o rochie de mireasă semnată Zac Posen, în timp ce Ellen a ales un costum alb, creat de același designer. În august, Ellen a onorat aniversarea a 10 ani de căsnicie prin postarea unor imagini din acea zi. După mai multe dezbateri și controverse în privința căsătoriei persoanelor de același sex, în 2015, Curtea Supremă din California le-a legalizat în tot statul.

Citește și:
Cum au sărbătorit Blake Lively și Ryan Reynolds aniversarea nunții

Foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.