Ellen DeGeneres a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa în ceea ce o privește pe Portia De Rossi

0

Într-un interviu recent cu The New York Times, cititorii au aflat câteva detalii despre mariajul lui Ellen DeGeneres și Portia De Rossi. Ellen a povestit momentul în care a primit un telefon de la Portia prin care o anunța că a avut un accident de călărie. Ellen și-a amintit că a întrebat-o dacă și-a rupt vreun membru și cerându-i să-i spună exact cum se simte.

Lăsând la o parte contuzia pe care a suferit-o în urma căderii, Portia a fost în regulă, însă Ellen încă resimte momentul. „Este cea mai mare teamă a mea. Îmi este mereu frică pentru ea”, spune Ellen. Atunci când s-au reîntâlnit după accident, Ellen a încercat să o convingă pe Portia să renunțe la echitație.

Discutând despre cariera sa fabuloasă, Ellen a precizat că Portia a ajutat-o enorm, mai ales cu noul său show special care urmează să apară pe Netflix, „Relatable”. DeGeneres a continuat prin a spune că show-ul de comedie va arăta mai multe aspecte ale personalității sale, chiar dincolo de imaginea sa de persoană bună, părere pe care oamenii și-au format-o urmărind The Ellen DeGeneres Show.

Deși talk show-ul său încă are un succes imens, Portia De Rossi își încurajează soția să renunțe la el. „Este puțin mai complicată decât apare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.