Ei sunt cei doi concurenți care merg direct în finala Exatlon

0

„Nu ştiu ce să mai zic, îi aveam în mână (sacii) trebuia să câștig. Lasă-mă un pic, nu pot să-mi revin după aşa ceva. Nu pot! Of, Doamne, unde eşti?’, a spus Mădălina Predoi cu lacrimi în ochi.

„Vreau să o felicit pe Corina, mi-e foarte greu să nu fiu supărată pe neşansa mea, mai ales că aveam trei meciuri înainte. E clar că nu trebuia să ajung eu în Finală, dar sunt supărată”, a mai spus ea.

După duel, și Alin Andronic s-a calificat în Finala Masculină. Acesta a jucat împotriva lui Cristi Pulhac. De asemenea, înaintea acestuia s-a purtat duelul dintre Mădălina Predoi şi Beatrice Olaru, în care Războinica Betty a reuşit să câştige duelul şi să meargă în Marea Finală Exatlon Sezon II.

Recent, Alin a primit vești proaste din partea medicilor după o accidentare urată suferită în cadrul concursului. Sportivul nu ar trebui să mai participe la competiție, însă nu vrea să renunțe. Trei băieţi şi trei fete luptă astăzi pentru un loc în semifinală.

Cei care se vor lupta în finala de mâine, 16 decembrie 2018, sunt: Alin Andronic, Iulian Pîtea, Beatrice Olaru şi Corina Petruţ.

Dispute şi reacţii aprinse dupa finala Vocea României! Mii de oameni au luat cu asalt pagina emisiunii. Ce spun şi cititorii Libertatea despre rezultat

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.