Efect imediat de stralucire

0

Pentru prima oara in România, prin intermediul AClinique, femeile se pot bucura de un tratament cândva destinat doar figurilor regale! Descoperi  proprietatile mastii de aur de 24 K si bucura-te de un chip tânar pentru mai mult timp!

Un ten neted și strălucitor este dezideratul oricărei femei, când vine vorba de frumusețe. De multe ori, însă, în atingerea chipului perfect, trebuie să apelăm la metode dureroase și al căror efect nu este cel scontat.

Acum însă, cu ajutorul inovației, tenul nostru poate arăta impecabil printr-o metodă non-invazivă și extrem de rapidă. Este vorba despre masca de aur de 24 K, disponibilă acum și în România  prin AClinique, clinica doamnei asist. univ. dr. Anca Plăpcianu, specialist în dermatologie și doctor în științe medicale.

Masca care îți reîmprospătează tenul este rezultatul colaborării dintre doamna doctor Plăpcianu și Dr. Thiago Freire, renumitul specialist în medicină cosmetică antiaging și lector la Universitatea din Moscova. Cei doi ne explică utilitatea și avantajele acesteia, afirmând că: „Acest nou tratament vine ca un răspuns pentru femeile care caută efecte rapide, intense și care să răspundă nevoilor din ce în ce mai acute în materie de beauty. Beneficiile aurului asupra pielii sunt cunoscute încă din antichitate.

Cleopatra folosea o astfel de mască pe durata somnului, pentru a-și menține tenul neted și strălucitor. De-a lungul timpului, numeroase celebrități au apelat la această mască, proprietățile sale făcând minuni într-un timp scurt și oferind tenului o strălucire de milioane. Prețiosul metal este apreciat pentru efectele sale spectaculoase: conferă pielii strălucire imediată, are efect de lifting, netezește ridurile fine și regenerează celulele. Pe lângă acestea, un alt aspect pozitiv este faptul că aurul de 24 K, aplicat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.