Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, știe de ce „Moș Crăciun există!” | Româneşti, Vedete

0

Ecaterina Ladin spune că dacă l-ar întâlni pe Moș Crăciun, i-ar mulțumi pentru că există: „Această magie a Crăciunului există, deci există și Mos Crăciun”, – spune actrița din ”Las Fierbinți”, pe care spectatorii o pot vedea și în rolul lui Rosie din musicalul „MAMMA MIA!”. Magia înseamnă pentru Ecaterina cele mai importante cadouri ale Crăciunului, și anume amintirile: „Amintirile pe care le am din copilărie, cu întâlnirile noastre de familie, acompaniate de cântecele colindătorilor. Inclusiv unul dintre cele mai emoționante și mai recente momente de Crăciun a fost acela când am primit cererea în căsătorie”.

Dar dacă ar fi să spună ce îi amintește de Crăciunul copilăriei, Ecaterina povestește că cea mai frumoasă perioadă a trăit-o la țară: „Într-o iarnă a nins foarte mult și țin minte că eram înconjurați de zăpadă, era cât mine de mare. Așteptam colindătorii, iar bunica le-a făcut cărare de la ușă, să poată ajunge la noi. Nu era nici lumină, aveam niște lumânări aprinse. Și țin minte cât era de frumos și cum îi priveam pe geamul înghețat pe cei care veniseră să ne colinde.”

Mirosul de brad și cel al mandarinelor sunt strâns legate de această sărbătoare pentru Ecaterina, care are grijă să păstreze toate tradițiile, dorindu-și să îi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.