Dovada că familia este foarte importantă pentru Bianca Drăgușanu

0

Bianca Drăgușanu a postat o imagine alături de care a scris un mesaj emoțioant pentru mama ei.”La mulţi ani, mama mea scumpă, dragă, bună şi frumoasă! Eşti îngerul meu pă  zitor, te iubesc!”, i-a transmis Bianca Mădălinei Dragoș.

Mama Biancăi Drăgușanu a aflat că are cancer de piele, în urmă cu doi ani, iar vestea a căzut ca un trăznet asupra familiei și a apropiaților. Madi a suferit și o intervenție chirurgicală, la un moment dat, aceasta traversând o perioadă extrem de grea.

Din fericire însă, dupa aproape doi ani de chin, mama Biancăi s-a vindecat de cancer. „A doua intervenție chirurgicală și tratamentul intensiv făcut au dat rezultate. În sfârsit, doamna Madi s-a liniștit, i-a revenit și pofta de viață, mai ales după ultimele analize. Doctorii i-au spus ca nu mai are nicio problema și este perfect sănătoasă’, au spus recent  apropiații, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și

INTERVIU/ Un fost sindicalist Metrorex rupe tăcerea! „De multă vreme, nu s-au mai luptat pentru muncitori, ci pentru spațiile comerciale”

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.