Doi ani de la moartea lui George Michael. Cine au fost femeile din viața lui | Străine, Vedete

0

Citește și – George Michael ar fi încercat să se despartă de iubitul său în repetate rânduri

Avea doar 19 ani și era îndrăgostită nebunește de George Michael, dar relația lor a luat sfârșit după ce artistul a refuzat să facă sex cu ea. Actrița a relatat în cartea ei, intitulată „There Was a Little Girl” că a fost uimită când acesta i-a refuzat avansurile când se întorceau de la petrecere.

Câțiva ani mai târziu, în 1998, George Michael a recunoscut că este homosexual.

„Mă gândeam: Dumnezeule, o voi face prima dată cu George Michael, în spatele unei limuzine. La început s-a simțit respinsă când interpretul s-a uitat în ochii ei și i-a spus: „Vreau să luăm o pauză. Trebuie să mă concentrez pe carieră”.

Peste ceva timp, când a aflat adevărata orientare sexuală a artistului, și-a dat seama că a fost un gest onorabil din partea lui George Michael.

Cei care l-au cunoscut îndeaproape pe interpretul melodiei „Last Christmas”, știu foarte bine că acesta a avut o strânsă legătură de prietenie cu Prințesa Diana. La puțin timp după dispariția acestuia, fostul bucătar al Dianei, Darren McGrady, a postat pe contul lui de Twitter un mesaj în care vorbește despre incredibila chimie dintre aceștia.

„RIP George Michael. M-ai făcut să rad cu lacrimi cand ai venit să iei masa cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.