Detaliul neștiut despre Jodie Foster și Anthony Hopkins. Ce s-a întâmplat la filmările „Tăcerea mieilor”

0

Actrița americană a mărturisit că ea și colegul de platou, Anthony Hopkins, s-au speriat unul de altul în timp ce filmau thrillerul „Tăcerea Mieilor”/ „The Silence of The Lambs” care a reușit să obțină cinci Oscaruri, conform Mediafax.

Actrița a descris cum s-a desfășurat celebra scenă a interogatoriului. Cei doi nu au stat față în față pentru că modul în care era aranjat platoul de filmare nu le permitea, dar fiecare auzea replicile celuilalt.

Jodie Foster a povestit că nu filmul a fost cel care a înfricoșat-o, ci interpretarea lui Hopkins, care i s-a părut terifiantă pentru că avea o „o voce înspăimântătoare”. Ea a spus că se poate vedea clar cum personajul ei nu se uită la interlocutor, ci spre camerele de luat vederi.În ultima zi a filmărilor, când s-au întâlnit, Foster i-a mărturisit lui Hopkins că s-a simţit înspăimântată de el. Spre surprinderea ei, actorul britanic a susținut că și el s-a simțit la fel de speriat de ea.

„Tăcerea Mieilor” este un film din 1991, bazat pe romanul cu același titlu, al scriitorului american Thomas Harris. Lungmetrajul spune povestea lui Clarice Starling (Jodie Foster), o tânără poliţistă recrutată de FBI, ce reuşeşte să prindă un criminal în serie care omora numai femei și apoi le desprindea bucăți de piele. Victoria se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.