Declarația lui Tudor Chirilă. „În general, viața a fost drăguță cu mine”

0

 

Tudor Chirilă a mărturisit că nimic nu îl face mai fericit decât să primească cărți.
„Eu nu cunosc moment mai prielnic să oferi cărți decât perioada Crăciunului. În general viața a fost draguță cu mine si am putut să-mi cumpăr singur aparatele de fotografiat, ba chiar și chitara, clapa, laptopul sau alte utilaje din procesul de producție.

Dar bucuria pe care o încerc când primesc o carte care mă surprinde sau care îmi deschide un orizont nou nu prea se compară cu nimic. Poate doar cu apa rece de la cișmelele copilăriei când veneam arzând de la fotbal. De asta una din activitatile din semifinala Vocea României de anul asta a fost să oferim pe stradă cărți despre muzică. Daca in fiecare zi ar exista o campanie care sa îndemne la citit tot mi s-ar părea puțin. Asa că mă bucur de fiecare data la inițiativele celor de la Libris cu al lor #RespectYourself.

Și dacă mă întrebați ce citesc în perioada asta vă răspund – Unconditional Parenting a lui Alfie Kohn (nu e neapărat o carte pentru părinți sau e mult mai mult decât atât) si mă pregatesc de Vremuri Second Hand a Svetlanei Alexievich”, a declarat Tudor Chirilă.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.