De ce consideră Aidan Gillen, Petyr Baelish din „Game of Thrones”, că serialul nu va avea un final fericit

0

Dacă ai urmărit „Game of Thrones” știi că nu este nicio surpriză ca personajele importante din serial să fie eliminate în cele mai dure feluri. Acest lucru s-a întâmplat pe parcursul celor șapte sezoane și se pare că nu se va opri nici în sezonul final care va apărea în primăvara anului 2019.

Actorul Aiden Gillen, Petyr Baelish (Littlefinger) din „Game of Thrones” a stat de vorba cu cei de la ET despre noul său serial, „Project Blue Book”, dar și despre serialul fenomen, declarând că nu crede că va fi vorba despre un final fericit.

„Întotdeauna am crezut că ar fi drăguț să aibă un final fericit. Dar nu-mi imaginez că asta ar fi potrivit”.

Personajul lui Gillen, Littlefinger, a murit la finalul sezonului șapte, atunci când Arya (Maisie Williams) l-a ucis. Actorul nu a fost prezent la citirea scenariului pentru sezonul opt cu restul echipei și a declarat că nu are idee cum se va încheia serialul. „Sincer nu știu. Este un lucru minunat. O să fiu entuziasmat să îl urmăresc la fel ca orice alt fan.” Totodată, el a glumit spunând că există momente în care mai încearcă costumul lui Littlefinger doar pentru a se distra.

Aidan Gillen a declarat și că era sigur că personajul său nu va trăi până la final, însă,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.