Dan Bittman, dezvăluiri interesante din perioada copilăriei

0

„Părinţii se dădeau peste cap să fie copilul mulţumit. Bradul mi se părea uriaş, mi-era frică de Moş Crăciun mă puneau să cânt la vioară, de acolo am şi aruncat vioara. La noi în familie era o tradiţie, tata violonist, e nasol când părinţii cred că şi copiii trebuie să facă aceeaşi chestie. Eu scârţâiam, aoleu, asta n-are talent la nimic. Toţi mă aplaudau din politeţe şi după se împărţeau cadourile”, a spus Dan Bittman potrivit Antena Stars.

Dan Bittman a dezvăluit și ce cadouri primea atunci când era copil.  „Normale pentru vremea aia, nici nu ştiu dacă la o anumită vârstă reuseşti să apreciezi. Nu erau atât de impresionante cum sunt acum, primeam lucruri normale, o ciocolăţică„, a spus Dan Bittman.

La începutul lunii decembrie, trupa Holograf a fost invitată luni seara la Sala Studio a Teatrului Național din București, acolo unde a avut loc reprezentația spectacolului „Dacă noi ne iubim’, un musical interpretat de un grup de adolescenți, chiar pe muzica lui Bittman și a colegilor lui!

Citește și

EXCLUSIV/ Eurodeputaţii români au povestit pentru Libertatea cum au trăit atentatul din Strasbourg: „Mii de oameni blocaţi în sediul PE, până la 3 dimineaţa, hoteluri asaltate de turişti speriaţi”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.