Dacă el face aceste lucruri, atunci este un adevărat gentleman

0

Femeile din ziua de azi sunt independente, însă asta nu înseamnă că nu apreciază aceste calități la un bărbat. În continuare bunele maniere sunt foarte importante, dar și respectul pe care partenerul nostru îl arată față de anumite reguli.

Iată 10 lucruri pe care un adevărat gentleman le face în continuare, iar dacă partenerul le respectă pe toate, atunci ești norocoasă.

1. Ține ușa pentru tine

Acest lucru nu este valabil doar dacă ești iubita lui, ci pur și simplu în general, dacă face acest gest pentru o femeie. Este foarte apreciat ca un bărbat să vadă că cineva sosește în spatele lui și ține în continuare ușa, iar acest gest ține de bunele maniere, așadar este foarte important.

2. Te sună atunci când spune că o va face

Sigur ți s-a întâmplat să aștepți telefonul unui bărbat după o întâlnire. Ai stat lângă telefon, l-ai verificat din 10 în 10 minute, însă de foarte multe ori ai fost dezamăgită. Atunci când cineva îți spune că te va suna la o anumită oră, este normal să ai așteptărim, iar dacă partenerul tău chiar o face, atunci el are o calitate în plus pe care trebuie să o apreciezi.

3. Nu se joacă

Într-o relație sunt necesare anumite jocuri, însă nu este nimic mai atrăgător decât să știi sigur că un bărbat te place. Astfel, el arată că este suficient de încrezător în sine și îți demonstrează și ție că te apreciază. De fiecare dată când lucrurile sunt clare totul este mai ușor, nu?

4. Vrea să îți întâlnească prietenii și familia

Știi că aveți o relație serioasă atunci că el își dorește să îți întâlnească familia, dar și prietenii. Este un moment important în cuplu, iar dacă el acceptă să se vadă mereu și cu prietenii tăi (deși poate nu îi simpatizează pe toți), atunci efortul lui este de apreciat și îl face să fie un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.