Dacă aceste 6 caracteristici îți descriu relația, atunci aceasta va dura cu siguranță

0

Capacitatea de a lucra în echipă este o caracteristică importantă pentru orice loc de muncă, însă probabil știai asta deja. Interesant este cum munca de echipă e esențială și într-o relație, studiile demonstrând acest lucru. Cuplurile care încep o relație comportându-se ca o echipă au șanse mai mari să reușească împreună în tot ce își propun față de cele care acționează individual.

Având în vedere acest lucru este esențial ca tu și partenerul tău să acționați ca o echipă și, dacă vrei să știi cum arată o echipă perfectă, citește aceste caracteristici:

1. Amândoi știți să faceți un compromis

Compromisul este foarte important într-o relație și determină modul în care voi acționați ca echipă. Astfel, chiar dacă faci un compromis 90% în favoarea partenerului tău, este esențial să te bazezi pe faptul că el știe acest lucru și că va compensa în alte momente. Practic, în acțiunile voastre trebuie să existe un echilibru. Totodată, pentru a te asigura că amândoi sunteți fericiți trebuie să vă întrebați ce anume suntem dispuși să acceptați și ce nu. Membrii unei echipe sunt sinceri în privința acestor lucruri și sunt dispuși să își controleze emoțiile atunci când renunți la ceva.

2. Sunteți atenți la dispozițiile și stările fiecăruia

Nu ai nevoie să citești gândurile partenerului, însă nici nu este bine să presupui ce simte el. Pentru a rezolva orice problema, cel mai bine este să comunicați deschis și să expuneți variantele favorabile pentru amândoi înainte de a lua o decizie, indiferent de ce este vorba.

Acest lucru este valabil și în cazul partenerului tau, ceea ce înseamnă că cel mai bun mod în care vă puteți da seama că ceva este în neregulă, este să fiți atenți la schimbările de dispoziție. Dacă simți că partenerul tău este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.