Cupluri care se vor despărți în 2019

0

Printre acestea se numără Justin Bieber, Ashlee Simpson și Danika Patrick. Ei s-ar putea confrunta cu acuzații de infidelitate, schimbări în viața de cuplu sau pur și simplu relația lor va urma un alt curs.

Katharine McPhee și David Foster

David Foster este de două ori mai în vârstă ca Katharine McPhee și doar ce a divorțat de Yolanda Hadid în 2017. În mai puțin de un an, el a cerut-o de soție pe McPhee. Dacă vor ajunge la altar aceasta va fi al cincilea mariaj pentru David și al doilea pentru Katharine.

Mai mult, el a fost invitat la nunta lui McPhee cu fostul ei partener de viață. Căsnicia ei s-a încheiat după ce a fost surprinsă cu regizorul Michael Morris în 2013.

De asemenea au existat zvonuri că Foster ar fi înșelat-o pe Hadid chiar cu McPhee, iar aceasta nu este chiar rețeta unei relații de lungă durată.

Hailey Baldwin și Justin Bieber

Previziuni mondene. Cupluri de vedete care se vor despărți în 2019

Hailey Baldwin și Justin Bieber s-au căsătorit legal în luna septembrie a acestui an, însă asta nu înseamnă că relația lor va rezista prea mult.

Cu doar cinci luni în urmă, Justin încă era îndrăgostit de Selena Gomez și declara că o vrea înapoi. Iar acest lucru nu îi place lui Hailey, care o urmărește frecvent pe Gomez pe rețelele de socializare.

Mai mult, Bieber nu pare să se afle într-un loc bun emoțional de când s-a despărțit de Selena în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.