Cum și-a sărbătorit Brad Pitt ziua de naștere

0

Brad Pitt și-a sărbătorit ziua de naștere înconjurat de cei pe care îi iubește cel mai mult, copiii lui.

Potrivit E! News, Brad Pitt a ales să își petreacă ziua de naștere alături de familie. „Copiii au ajuns la locuința lui Brad luni după-amiaza, dormind acolo. Unii dintre ei au fost luați la 12.30 a doua zi, de ziua lui Brad și au fost duși înapoi la Angelina. Unii dintre ei au rămas pentru a petrece mai mult timp alături de tatăl lor”, a declarat o sursă.

Angelina Jolie nu a fost alături de copii la ziua fostului ei partener, aceasta petrecându-și ziua luând lecții de zbor deasupra orașului Los Angeles.

Faptul că Brad Pitt a putut să își sărbătorească ziua de naștere alături de copii a fost foarte important pentru actor. „A fost un lucru foarte mare pentru Brad și ceva ce și-a dorit de mult timp. Este prima dată când au rămas peste noapte și a însemnat foarte mult pentru el. A fost o zi de naștere minunată și abia așteaptă să petreacă sărbătorile cu ei”, a declarat aceeași sursă.

Prezența copiilor în acest moment din viața lui Brad Pitt este încă un pas important pe care actorul l-a făcut, după ce pe 30 noiembrie avocatul Angelinei Jolie a confirmat că cei doi au ajuns la o înțelegere în privința…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.