Cum se distra fosta primă a Mexicului pe vremea când juca în telenovele. Petreceri până la șase dimineața

0

 

În urmă cu ani, actrița mexicană Angelica Rivera făcea furori cu rolurile sale din telenovele. Ulterior, după ce a devenit prima doamnă a mexicului, vedeta a renunțat să mai apară în telenovele. Însă acum ies la iveală detalii mai puțin cunoscute despre Angelica Rivera, din vremurile când era actriță.

Actorul și bunul ei prieten, Francisco Gattorno, alături de care vedeta a jucat în telenovela „Stăpâna”, a vorbit despre petrecerile care se dădeau pe vremuri în casa acesteia.

„Pe vremea când jucam amândoi în Stăpâna, în casa Angelicăi era mare distracție. Era o obișnuință să fie petreceri cu mariachi și să țină până la șase dimineața, după care ne urcam în avion și mergeam unde era nevoie, tot cântând”, a afirmat actorul Francisco Gattorno.

Acesta a vorbit și despre o eventuală revenire a Angelicăi Rivera pe platourile de filmare.

„Ar fi minunat, pentru că ea este o mare actriță, ar atrage imediat atenția publicului. Și cred că Angelica mai are încă multe de spus ca actriță. Ar fi foarte interesant să jucăm din nou împreună, m-ar bucura enorm…”, a mai spus Francisco Gattorno.

Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling. Frumuseţea şi graţia ei au atras…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.