Connect-R se dichisește mai ceva ca o femeie. Au rămas cu gura căscată când l-au văzut ce face în mall

0

 

Dacă pentru o femeie este ceva obișnuit să bată saloanele de înfrumusețare din dorința de a arăta cât mai bine, se pare că și bărbații sunt din ce în ce mai preocupați de felul în care arată și cum se prezintă în public.

Este și cazul unuia dintre cei mai în vogă artiști de la noi, Connect-R, care este din ce în ce mai atent la imaginea sa. Joi, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, artistul „și-a făcut cadou” o ședință la un salon de înfrumusețare din Afi Cotroceni.

Îmbrăcat lejer, muzicianul a mers la salonul de înfrumusețare pentru a-și face manichiura. S-a așezat cuminte pe scaun și s-a lăsat pe mâna manichiuristei, fiind foarte atent la tot ce făcea aceasta, dar și la ce i-a povestit aceasta cât timp i-a făcut manichiura.

Cei care au fost în zonă au fost surprinși să-l vadă pe Connect-R făcându-și manichiura.

FOTO: Vlad Chirea

 

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, Maya. În data de 14 august Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an.

Citește și: Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.