Confesiunea lui Horia Brenciu despre familia sa. „Deja mă gândesc cu groază”

0

 

Cântărețul Horia Brenciu a făcut declarații despre soția sa, Alice Dumitrescu, și despre familia lor cu patru copii.

„Viața alături de copiii mei și alături de soția mea este tot ce mi-am dorit. Îmi place să fiu responsabil, iar ceea ce am primit este chiar responsabilitatea întruchipată. Zilnic beneficiez de râsete, îmbrățișări, urlete, plânsete, alergări prin casă, pisici, diverse observații făcute copiilor, pe diverse tonuri, și iar îmbrățișări… Niciodată nu mă plictisesc. Deja mă gândesc cu groază când o să crească mari și o să îmi spună că vor să plece în lumea largă…”, a declarat Horia Brenciu pentru viva.ro.

„Andreea, fata mea cea mare, lucrează de ceva timp cu mine, astfel încât, „jocurile mele sunt și ale ei. Maria are un țel: actoria. Cei mici se hârjonesc reciproc și, în fiecare seară, vor ca tata să le facă duș, pentru că le cântă când îi spală… Mă supun, ce să fac…”, a mai spus el.

Artistul a vorbit și despre procesul de adopție al fiului său, Toma.

„Nu știu dacă a fost neapărat luptă… Cred că, în general, sistemul de adopție este cel care pune la încercare nivelul de hotărâre al fiecărui părinte care vrea să facă acest pas. Dacă iubești un pui de om, nicio hârțogăraie de pe lumea asta nu te va…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.