Comemorare în famillie. La Gala Stela Popescu, organizată de fiica actriței, va rula un film regizat de nepoata ei

0

Miercuri, 19 decembrie, cu două zile înainte de ziua în care s-a născut Stela Popescu, la „Constantin Tănase” va avea loc „Gala Stela Popescu”. În timpul acesteia vor fi premiate pentru întreaga lor activitate foste colege de scenă de-ale regretatei actrițe. Costurile evenimentului au fost suportate de fiica adoptivă a Stelei, Doina Maximilian – singura moștenitoare a averii impresionante a actriței. Spațiul a fost pus la dispoziție de fostul director al Teatrul de Revistă, Alexandru Arșinel.

„Ideea a fost a Doinei Maximilian. Dar și a unui grup de studenți care s-au angajat să dea o mână de ajutor. Au venit la teatru și ne-au rugat să-i ajutăm. Astfel că au intervenit orchestra teatrului și câțiva artiști de la noi în organizarea acestui proiect, cu artiști.  Câteva personalități care vor veni să înmâneze premii”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Libertatea.

În cadrul aceleiași gale, surpriză: nepoata marii actrițe, Stanca Radu, de profesie regizor, a pregătit un film cu momente emoționante din viața și cariera Stelei Popescu. Acesta va rula pe ecran, în premieră, pentru cei prezenți în sală!

„Tot cu această ocazie se va prezenta filmul «Stela», realizat de nepoata ei, Stanca Radu. În cele 50 de minute vor rula momente retrospective din viața…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.