Cine va câștiga la Oscar 2019?

0

Sunt mulți ani deja de când, în redacția ELLE, ne distrăm punând pariu pe nominalizații noștri preferați de la cele mai prestigioase premii ale cinematografiei. A venit momentul să facem asta și în acest an. Așadar, cine va câștiga la Oscar 2019? Acestea sunt predicțiile (și pariurile) noastre. Și așteptăm să ne spui și tu cu cine ții! (Desigur, pentru ca acest text să nu se întindă cât o zi de post, am ales doar cele mai dezbătute categorii, cele care stârnesc cel mai mult interes din partea publicului și a criticilor, deopotrivă.)

Cine va câștiga la Oscar 2019 – categoria cel mai bun actor într-un rol secundar

Adam Driver (Agent ProvoKkKator), Mahershala Ali (Green Book), Sam Rockwell (Backseat), Sam Elliott (A Star is Born) și Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?) sunt actorii care se luptă pentru distincția aceasta. Dacă ar fi să mergem doar pe instinct, am spune din start că premiul e al lui Mahershala, care îl portretizează spectaculos, în Green Book, pe pianistul Donald Shirley. Însă Ali a mai luat un Oscar recent, pentru Moonlight, ceea ce ar putea să îi diminueze șansele. Același lucru este valabil și pentru excelentul Sam Rockwell, în vreme ce Sam Elliott e nominalizat pentru prima dată în viață, după zeci de ani de carieră, ceea ce ar putea să creeze surprize. Oricum, pariul nostru e în continuare Mahershala Ali.

Cine va câștiga la Oscar 2019 – categoria cea mai bună actriță într-un rol secundar

Emma Stone (The Favourite), Regina King (If Beale Street Could Talk), Rachel Weisz (The Favourite), Marina de Tavira (Roma) și Amy Adams (Vice) sunt nominalizatele la această categorie. Iar problema cu două dintre ele, Stone și Weisz, este că sunt amândouă foarte bune, dar că își pot anula una alteia șansele. Ca să nu mai vorbim și despre faptul că ambele au deja acasă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.