Celine Dion este acuzată de satanism. Gestul cântăreței de la care a pornit scandalul

0

Artista canadiană a lansat, miercuri, propria colecție de îmbrăcăminte pentru copii, ca urmare a unui parteneriat cu firma Nununu. Articolele vestimentare adaptează modele din anii ‘70 într-o manieră eliberată de stereotipuri.

Celine Dion a fost criticată de un preot și exorcist din statul american Pennsylvania. Monseniorul John Esseff susține că linia vestimentară „Celinununu” lansată de artistă este „satanică” deoarece orice care se situează în afara celor două genuri cunoscute are legătură cu diavolul, conform platformei nme.com, citată de Mediafax.

„Sunt sigur că modul în care această chestiune privind genurile s-a răspândit este demonic”, a afirmat John Esseff pentru National Catholic Register.

„Este o minciună. Nici nu mai ştiu câte genuri se spune acum că ar fi, dar numai două a făcut Dumnezeu”, a menționat preotul.

„Diavolul vizează copiii ameţind genurile”, a mai precizat Esseff. „Care este primul lucru pe care îl spunem despre un copil după ce se naşte? Este băiat sau fată. Este cel mai natural lucru din lume. Dar să spui că nu este nicio diferenţă este ceva satanic”, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.