Cele mai periculoase atracții turistice din lume

0

Viața este scurtă, iar pe măsură ce oamenii conștientizează acest lucru, se gândesc să facă o schimbare în acest sens și să trăiască experiențe cât mai inedite.
Există două tipuri de persoane – cele care se bucură de vacanțele liniștite, interesați de muzee, arhitectură și preparate tradiționale, și cele care preferă aventurile și locurile inedite, mai puțin explorate de oameni.
De la drumuri înguste și până la vârfuri înalte de stânci- cele mai periculoase atracții turistice pe care pasionații se avântă să le descopere:

Hawksbill Crag
Oficiul de poliție din Newton primește anual între cinci și zece apeluri despre oameni care au căzut și s-au accidentat în timp ce escaladau Hawksbill Crag.

Grand Canyon National Park
În fiecare an, în timpul vizitei Marelui Canion, mor aproximativ 12 persoane. De obicei, printre cauzele morții se numără căzăturile de la înălțime, căldura, înecul, accidente de trafic și sinucidere.

Yungas „Death” Road
Marginile „Străzii Morții” sunt pavate cu omagii aduse peroanelor care și-au pierdut viața în accidentele de pe șosea. Drumul era mult mai periculos când șoferii auto și cicliștii îl împărțeau – o medie de 200-300 de persoane își pierdeau viața în fiecare an.

Precipice Trail
The National Park Service a declarat că aproximativ 160 de persoane își pierd viața anual în parcurile naționale. Precipice Trail din Parcul Național Acadia implică escaladarea stâncilor, iar o femeie a murit în 2012, în timp ce urca, fiind prima tragedie de acest gen din 1985.

Râurile Colorao
Vâslirea pe ape repezi (rafting) este o activitate turistică renumită în Colorado, însă atunci când temperatura crește, zăpada de pe munți se topește în curenții râurilor. Potrivit Fox 31 Denver, 11 oameni au murit în apele Colorado în 2016, nouă persoane în 2015 și alte 14 în 2014.

Muntele Everest
Everestul, cel mai înalt munte din lume, este și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.