Cele mai de succes remedii DYI pentru piele și păr

0

Cu ingrediente simple, ca Aloe Vera, oțetul de cidru sau uleiul de cocos și apa de orez, frumusețea nu a fost niciodată mai verde și mai aproape de natură! Iată cele mai de succes remedii DYI pentru piele și păr.

CALMAREA PIELII SENSIBILE

Cel mai prețios sfat pe care ți-l pot da este să ai acasă o plantă de Aloe Vera; este cel mai bun ingredient pentru calmarea pielii. Eu tai o bucată mică din plantă și o aplic direct pe zona pe care vreau să o tratez – frunza de aloe conține un lichid miraculos pentru tratarea roșeții. (ELLE Spania, Paola Saez de Montagut)

DECONGESTIONAREA OCHILOR UMFLAȚI

Am două secrete pentru a scăpa de pungi, când oboseala își spune cuvântul: îmi acopăr ochii cu câte un săculeț călduț de ceai verde, preț de câteva minute, și câteodată mai calmez zona folosind câte o lingură din oțel inoxidabil, răcită puțin în frigider, în prealabil. (ELLE Québec, Angélique Martel)

EXFOLIERE

Ubtan-ul sau scrub-ul indian tradițional este perfect pentru piele. Un mix obținut din iaurt, turmeric și făină din năut este o metodă foarte populară pentru a exfolia, uniformiza și tonifia pielea. (ELLE India, Mamta Moody)

Sarea de mare amestecată cu ulei de măsline și sucul unei lămâi reprezintă o rețetă DIY ușoară și eficientă pentru îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii. Și uite cum ai pielea fină, numaidecât! (ELLE Norvegia, Caroline Skjelbred)

Remedii DYI pentru piele: HIDRATARE

Amestec un strop de ulei esențial de geranium cu o cremă de corp sau cu o loțiune fără parfum. (ELLE Franța, Elisabeth Martorell)

Piețele de condimente sunt foarte populare în Turcia și toată lumea cumpără diverse soiuri de produse naturale, ca mușețelul, uleiul de migdale sau din caise, excelente pentru întreținerea părului. La fel, noi folosim și mult ulei de măsline. Nu e…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.