Cele mai bune 15 filme ale iernii, pe care merită să le vezi la cinema

0

Lista noastră cuprinde pelicule pentru toate gusturile, de la acțiune la comedie, horror și fantezii impresionante, până la unul dintre cele mai emoționante documentare.

Jumanji: Nivelul următor (Jumanji: The Next Level)

Jack Black, Kevin Hart, Dwayne Johnson, Karen Gillan sunt din nou atrași în cel mai periculos joc din lume, iar din distribuție mai fac parte de data aceasta și Awkwafina, Danny DeVito și Danny Glover. Însă rolurile s-au schimbat, de această dată ei trebuie să își salveze un prieten, iar aventurile din Jumanji îi poartă prin deșerturi aride și munți înzăpeziți în încercarea de a scăpa cu viață de pericolele care îi pândesc la fiecare pas. Dacă ar fi să ne ghidăm după succesul de care s-a bucurat primul film, atunci putem afirma cu siguranță că va fi o peliculă de neratat.

Premiera: 6 decembrie 2019

Maestrul minciunilor (The Good Liar)

Helen Mirren și Ian McKellen interpretează rolurile principale din această dramă și este un film numai bun de văzut la cinema în serile de iarnă. Roy Courtnay (McKellen) este un escroc cu state vechi care și-a găsit următoarea țintă în persoana lui Betty McLeish (Mirren), o recentă văduvă care a moștenit multe milioane de dolari. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, în care miza crește de la o clipă la alta.

Premiera: 13 decembrie 2019

Star Wars: Skywalker – Ascensiunea (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Ce trebuie să știi este că nu vorbim doar despre un alt film din franzica Star Wars. Nu, este mai mult decât atât. Este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.