Cel mai bun mod în care te poți despărți de partener, potrivit experților

0

Despărțirile nu sunt ușoare pentru niciuna dintre părțile implicate într-o relație. Însă dacă tu ești cea care pune capăt, sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le știi ca experiența să fie mai puțin dificilă atât pentru tine, cât și pentru partener. Experții ne dau câteva sfaturi în această privință:

Spune adevărul – dar nu fi crudă

Dacă închei o relație, îi datorezi celeilalte persoane niște explicații. Majoritatea celor care suferă în urma unei despărțiri o fac pentru că nu înțeleg care au fost motivele. Este de preferat ca motivul tău să nu-l surprindă pe partener; se presupune că ați mai discutat despre această problemă și ați încercat măcar să o rezolvați. Asta nu înseamnă că trebuie să le scoți în evidență toate defectele sau să preiei toată vina asupra ta, fără să oferi argumente concrete și pertinente. Alege-ți cu grijă cuvintele.

Stabilește o întâlnire față în față

Specialiștii spun că despărțirile față în față sunt cele mai mature pentru cuplurile care au fost o bună perioadă de timp împreună, fiind de preferat un loc intim pentru a discuta în liniște. Cea mai bună variantă este în casa lui, astfel încât să poți pleca dacă situația devine tensionată. Cu toate acestea, există câteva excepții de la regula față-în-față, iar cea mai importantă se referă la siguranță.

Dacă simți că ești în pericol în orice fel, ar trebui să păstrezi distanța. În afara acestui caz, despărțirile la telefon pot fi în regulă dacă ești implicată într-o relație la distanță sau dacă v-ați întâlnit doar de câteva ori.

Fii sigură pe ceea ce vrei

Se întâmplă destul de des ca persoana care face primul pas spre despărțire să nu fie totuși sigură de sentimentele ei, ceea ce înrăutățește considerabil situația. Petrece niște…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.