Cea mai frumoasă poveste de Crăciun, la „Destine ca-n filme” de la TVR 2

0

Este primul interviu pe care Elena Dinu îl acordă presei de când a adus-o acasă pe fetiţa sa, Nectaria Georgiana, cel mai nou membru al familiei Dinu.

Până acum două luni, voluntarii Spitalului Marie Curie o strigau Alma pe fetiţa de şase luni născută prematur şi abandonată în spital din cauza problemelor de sănătate. Când Elena Dinu, una dintre voluntare, a fost anunţată că micuţa va fi transferată într-un centru de plasament, a luat o decizie instinctivă: o va adopta. Doctorul i-a prezentat Elenei riscurile celor 14 diagnostice, dar dorinţa ei de a fi mama şi ataşamentul faţă de bebeluş au fost mai puternice. Crăciunul va fi mult mai fericit pentru membrii familiei Dinu, iar echipa TVR s-a bucurat să le aducă multe daruri sub brad. Întreaga poveste o veţi afla la „Destine ca-n filme’, în ediţia specială de Crăciun din 24 decembrie, de la ora 21.30.

Alma a fost născută prematur și diagnosticată cu mai multe probleme de sănătate. Mama ei, care mai avea acasă 7 copii, le-a spus medicilor că nu-și permite să o trateze și a abandonat-o. A rămas atunci în grija doctorilor și a asistentelor din secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la Spitalul „Marie Curie’ din București. Și a mai fost cineva care a decis că vrea să-i schimbe viitorul: Elena Dinu, una dintre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.