Ce s-a întâmplat cu pensiunea din Maramureș a Israelei Vodovoz

0

Pe site-urile de profil, turiștii sunt atenționați că Pensiunea Livisra din Maramureș este „părăsită și în paragină”. Vila în care celebra Israela visa să-și petreacă liniștită ultimii ani din viață e acum într-o stare deplorabilă.

Concret, după moartea Israelei Vodovoz, în luna martie a acestui an, proprietatea a revenit celor doi copii ai ei, care însă trăiesc în străinătate și nu s-au preocupat nici măcar să reînnoiască anunțul de vânzare al vilei.

Glorie și declin

La scurt timp după ce uimea opinia publică anunțând că se căsătorește cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr, în 2008, Israela mai făcea un anunț șoc: avea să se retragă, cu proaspătul ei soț, din lumina reflectoarelor și să se retragă în Maramureș, să administreze o afacere: pesiunea lor, Livisra – numele însuși fiind o combinație a prenumelor lor.

O vilă de lemn, o curte uriașă, ospitalitate, petreceri tematice, seri de dans fără alcool, notorietatea numelui său, toatea acestea au făcut ca, inițial, afacerea să fie un succes.

Nu pentru multă vreme, însă. Din cauza că Liviu era un împătimit al alcoolului, au început să apară problemele. În anul 2016, deja turiștii se plângeau de atitudinea acestuia, dar și de ce ajunsese să ofere pensiunea.

„Am fost acolo de Crăciun…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.