Ce petrecere mare are Anda Adam de Sfântul Andrei. Le sărbătorește pe cele mai importante persoane din viața ei

0

 

E petrecere mare în familia solistei Anda Adam de sărbătoarea Sfântului Andrei.  În data de 30 noiembrie s-a născut fiica artistei, Evelin, dar este și ziua de nume a partenerului de viață al vedetei.

Solista a transmis un mesaj pentru cei doi pe contul său de socializare. Mesajul este însoțit de două fotografii în care Anda Adam apare alături de soțul ei și de fiica lor, pe care au sărbătorit-o cu un superb tort.

„Astăzi le sărbătoresc pe cele mai importante persoane din viața mea❗️❗️❗️ Evelin face 3 ani și pe soț îl cheama Andrei❗️ Vă iubesc cel mai mult pe lumea asta❗️❤️❤️❤️❤️❤️
Mulțumim pentru tortul Elsa, favoritul Evelinei”, a scris Anda Adam în mediul online.

Anda Adam este prezentă pe scena muzicală din România din anul 1999. În vârstă de 38 de ani, artista are o carieră de succes în spate. În ceea ce privește viața personală, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei din anul 2015. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Evelin.

Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.