Ce pantofi sport se potrivesc rochiei?

0

Multe femei se întreabă daca pantofii sport pot fi purtați împreună cu o rochie. Adevărul este că combinația de pantofi sport și rochii este o tendință care este foarte actuală în zilele noastre. Setul poate fi tentant care apreciază nu doar un aspect la modă, ci și propriul confort. Până de curând, combinarea pantofilor Adidas cu o rochie obișnuită era considerată un faux pax, în timp ce acest sezon demonstrează că moda nu are limite.

Ce pantofi sport se potrivesc rochiei?

Este suficient să ne uităm la propunerile celor mai mari designeri ai lumii pentru a vedea că rochia poate fi asortată cu aproape orice tip de încălțăminte sport. Doamnele la modă aleg cel mai adesea pantofi sport minimaliști în nuanțe deschise. Sunt pantofi cu adevărat universali care pot fi purtați cu diverse tipuri de rochii – rochii tricotate, evazate sau sport.

Doamnele puțin mai îndrăznețe își pot cumpăra așa-zișii ugly shoes, care sunt o încălțăminte foarte masivă, inspirată din anii 90. Iubitorilor de modă le place să-i poarte cu rochii romantice, cu volan.

Femeile care apreciază o abordare mai conservatoare în modă pot combina rochiile cu pantofi sport atemporali.

Pantofii sport se potrivesc cu rochiile elegante?

Doamnele care au gusturi eclectice în modă nu ar trebui să se teamă de nicio combinație. Chiar și cu o ținută lungă, din satin sau cu o rochie din dantelă, pot fi purtați pantofii de tenis și sneakerșii.

Completând acest tip de ținută, trebuie doar să vă amintiți că ar trebui să fie uniform în culoare. Femeile care doresc stilizări discrete ar trebui să asorteze culoarea pantofilor lor sport cu nuanța rochiei. În prezent, combinația de negru, alb și roșu este foarte la modă.

Sandale sport și rochie

Hitul acestui sezon sunt sandalele masive, sport, care sunt din ce în ce mai des purtate cu rochii lejere. Aceștia sunt pantofi care se caracterizează printr-o talpă foarte groasă, precum și cu bretele largi și confortabile. Sandalele sport sunt de obicei fixate cu catarame sau velcro. Mai ales în zilele caniculare, sunt o alternativă excelentă la încălțămintea sport tradițională.

Sandalele sport se potrivesc perfect cu rochiile de vară din bumbac și in. De asemenea, puteți încerca o combinație non-standard, combinând o rochie din satin cu bretele sau o creație îndrăzneață cu imprimeuri expresive.

În concluzie, moda modernă nu cunoaște limite și nimeni nu este surprins să pună adidași Adidas într-o rochie de vară. Această combinație este apreciată de cele mai mari fashioniste din lume, care o promovează de mai multe sezoane. Indiferent dacă este o rochie de seară elegantă sau o rochie amuzantă, scurtă, de vară – un lucru este sigur – pantofii sport vor crea cu ea un stil original, atrăgător.

Nu trebuie uitat faptul că combinația de pantofi sport și rochii are încă un mare avantaj – oferă femeii un confort maxim, astfel încât să poată petrece toată ziua într-un astfel de stil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.